Sorry! JavaScript is disabled in your browser. To get the best user experience on our website you should enable it.

Varcosin Rishikimi

2 weeks ago

ID: #786822

Business Description

VARCOSIN - Kurë e plotë e venave me variçe në 28 ditë
Disa njerëz që vuajnë nga venat me variçe mendojnë se ato janë vetëm një defekt fizik. Ata veshin rroba që i mbulojnë dhe nuk bëjnë asgjë për t'i kuruar ato.

DHE T ALL GJITH KJO PECR PER VENCAT E VARIKOS.

SHKAK P OFR RROBT E GJAKUT

Mpiksjet e gjakut janë rezultat i mbrojtjes së trupit në mënyrë që të ndalojë gjakderdhjen. Mpiksjet e gjakut mund të jenë të rrezikshme për tre arsye:

- hollimi i mureve të enëve të gjakut
-Rritja e viskozitetit të gjakut
- ngadalësimi i qarkullimit të gjakut

Si rezultat, me shfaqjen e mpiksjes së gjakut, enët e gjakut mund të bllokohen pjesërisht ose plotësisht.

FAKTORT E RREZIKUT TE VENCAVE TAR VARIKOZS:

-shtatzënia

-trashëgimi

-pirja e duhanit

-në ​​këmbë më gjatë

-Pune e veshtire

……………… ..

VARKOSINA ASHT PRODUKT I GJENERACIONIT T NEW RI!

VARCOSIN - Kura e plotë e venave me variçe në 28 ditë

Paraardhësit e tij kishin për qëllim të luftonin vetëm pasojat e sëmundjes duke lehtësuar dhimbjen dhe eliminuar ënjtjen.

VARKOZINA PUNON SHUMSHTRY!

Ndihmon me çrregullimet e qarkullimit venoz, inflamacionin dhe venat e fryra, frakturat, mavijosjet dhe relaksimin e këmbëve të lodhura pas një ecje të gjatë ose qëndrimi në këmbë.

Ndihmon në zvogëlimin e distancës dhe bllokimin e venave. Duke vepruar në nivelin e mikroqarkullimit, Varcosin zvogëlon brishtësinë e kapilarëve dhe përshkueshmërinë vaskulare dhe rrit rezistencën e tyre.

VARCOSIN - Kura e plotë e venave me variçe në 28 ditë

Varcosin ndalon prodhimin e prostaglandinave, një substancë që shkakton procese inflamatore

Hiqni qafe shenjat dhe simptomat e dukshme të venave me variçe
Parandaloni zhvillimin e venave me variçe
Hiqni qafe dhimbjen dhe peshën në këmbë
Produkt i sigurt dhe natyral
https://www.muscleplusfacts.org/varcosin/?lang=sq
Varcosin Rishikimi
October 11, 2021

https://www.muscleplusfacts.org/varcosin/?lang=sq

Please login / register to add your review.